Al vijftien jaar lang verdiep ik mij in de wereld van de digitale documenten. Ik heb veel ervaring met scan systemen, met name Kofax Ascent Capture en verschillende Document Management en Enterprise Content Management systemen.

Vanzelfsprekend kunt u dan ook bij mij terecht met advies over uw bestaande capture- DMS- en ECM systemen. Ik kan u helpen met aanschaf en beheer van deze systemen, ik kan helpen bij probleemanalyse en ik kan een onafhankelijk advies geven over upgrades en migraties naar andere systemen. Dat is de traditionele kant van het vak.

Daarnaast hou ik mij intensief bezig met innovatie op het gebied van documenten. Trendwatching is een passie. Ik ben van mening dat de toekomst van documenten en documentbeheer nog nooit zo spannend is geweest, zeker nu ontwikkelingen als de Cloud en tablets bezig zijn met een doorbraak. Papierloos vergaderen komt weer een stap dichterbij, want er zijn tientallen apps op de iPad en Android die de omgang met documenten fundamenteel veranderen. En dat is precies waarmee ik u kan helpen. Ik geef advies over de implementatie van papierloos vergaderen, de beste iPad en Android apps, integratie van tablets en de cloud met uw bestaande DMS en ECM systemen, de beste cloud oplossingen voor documentbeheer.

Kortom, vakmanschap en visie op het gebied van Document Management. Bel gerust voor een ori├źnterend gesprek (06-39.78.35.26).

 

Comments are closed.